Koninklijke Jaarbeurs plant nieuw bos aan evenementen

Koninklijke Jaarbeurs plant nieuw bos aan evenementen

20-02-2023 (14:49) - Marketing

Tijdens de Boomplantdag op 18 februari in Leersum was de Koninklijke Jaarbeurs aanwezig om samen met partner Trees for All bomen te planten. Jaarbeurs doneerde afgelopen jaar in totaal ruim 2.500 bomen aan de organisatie.

Marloes van den Berg: “We maken het voor onze klanten en al onze eigen events mogelijk om een evenement te organiseren én een boom te planten. Ons doel is om in 2030 een CO2-neutrale evenementenlocatie in het hart van Nederland te zijn. De samenwerking met Trees for all sluit naadloos aan op dit doel.”

Klimaatpositief

“Met de 2,3 miljoen mensen die we jaarlijks ontvangen kunnen we een positieve impact hebben op onze omgeving. Als het even kan willen we niet alleen CO2-neutraal zijn, maar zelfs klimaatpositief. We verminderen nu al onze impact door circulair in te kopen en daarmee afval te reduceren. Zo zijn we onlangs gestart met mobiele milieustraten om voor een zuivere afvalstroom te zorgen bij de op- en afbouw van onze beurzen. Ook strijden we tegen voedselverspilling, er is geen plaats meer voor wegwerpplastic en we wekken onze eigen groene energie op”, aldus van den Berg. 
 


Bureaus

Media

Economisch