Lydi Siebers benoemd tot managing director Postcode Loterij en VriendenLoterij

Lydi Siebers benoemd tot managing director Postcode Loterij en VriendenLoterij

02-10-2023 (09:18) - Marketing

Lydi Siebers is benoemd tot managing director van de Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij, onderdeel van de Postcode Lottery Group.

Met meer dan 20 jaar ervaring in commercieel leiderschap heeft zij een bewezen staat van dienst in het behalen van ambitieuze doelstellingen en het stimuleren van bedrijfsgroei. De afgelopen 7 jaar was zij als CMO Benelux van HelloFresh verantwoordelijk voor hun commerciële succes.

Lydi Siebers: “Bij de Loterijen zie ik hoe de kracht van marketing bijdraagt aan positieve veranderingen in onze samenleving. Samen met dit geweldige team ben ik vastbesloten om nog meer deelnemers te werven, om zo bij te dragen aan het belangrijke werk van vele goede doelen en culturele initiatieven. Onlangs passeerden de Postcode Loterij en VriendenLoterij de magische grens van meer dan 10 miljard euro in totaal aan schenkingen. Ik draag graag bij aan de volgende 10 miljard!”

Lydi heeft ruim 20 jaar ervaring in marketing en sales, in verschillende managementfuncties. De afgelopen jaren werkte ze bij HelloFresh, sinds begin 2017 als Chief Marketing Officer Benelux. Daarvoor werkte ze als Marketing Director voor Kraft-Heinz, Mars en Jacobs Douwe Egberts. Zij studeerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft een NIMA-C studie afgerond. Ze zit in de Raad van Toezicht van Fairtrade Nederland. Bij HelloFresh was ze Executive Sponsor van het Diversity & Inclusion committee. Lydi woont in Amsterdam en is moeder van twee zoons van 11 en 12.  


Bureaus

Media

Economisch