Magnum gooit er nog een schep op

Magnum gooit er nog een schep op

20-03-2024 (08:00) - Marketing

Magnum introduceert de meest indulging smaken tot nu toe. Maak kennis met de Magnum Euphoria Pink Lemonade en de Magnum Chill Blueberry Cookie ijsjes: ieder gedipt in een andere fluweelzachte, krakende laag chocolade en voorzien van een kern in de vorm van het iconische Magnum stokje.]

Dit jaar staat de Magnum campagne in het teken van ‘Wherever pleasure takes you’. “Van extreme blijdschap tot uiterste relaxedheid"; de nieuwe ijssmaken Euphoria en Chill nemen je mee op een ware mood transformatie. In de campagne is deze multi-zintuiglijke ervaring een metafoor voor een fantasievolle, eetbare ontdekkingsreis vol plezier. "Een sensationele ervaring met als doel om iedereen te inspireren om te genieten van elke dag, zodat geen dag verloren gaat”, aldus Robin Misdorp, Brand Builder bij Magnum.

De Magnum Euphoria Pink Lemonade ijsjes zijn verkrijgbaar in individuele verpakking, multipack (3x90ml), multipack mini’s (6x55ml) en in een pint. De Magnum Chill Blueberry Cookie ijsjes zijn verkrijgbaar in individuele verpakking, multipack (3x90ml).  


Bureaus

Media

Economisch