MEGA ontketent Beatlemania:

MEGA ontketent Beatlemania: "Ladies & Gentlemen, The Beatles!"

30-01-2024 (16:21) - Marketing

MEGA Showcase, de curator van bouwsets, presenteert met trots "Ladies & Gentlemen, The Beatles!"— een uniek eerbetoon aan het baanbrekende optreden van de legendarische band in The Ed Sullivan Show op 9 februari 1964.

Deze bouwset markeert het 60-jarig jubileum van het historische televisiedebuut van The Beatles en biedt een boeiende bouwervaring die de essentie van Beatlemania over de oceaan vastlegt.

Meest iconische band

"De Beatles blijven een van de meest iconische bands in de geschiedenis, met John, Paul, George en Ringo die de muziekindustrie voor altijd hebben beïnvloed," zegt Glenn Abell, Senior Vice President van MEGA. "Het moment waarop ze 60 jaar geleden hun debuut maakten in The Ed Sullivan Show is een van de meest memorabele in de muziek, en we kunnen niet trotser zijn om dit tot leven te brengen voor liefhebbers en superfans van alle leeftijden om deze geweldige groep te vieren. Onze gepassioneerde en toegewijde ontwerpers hebben een stuk rock'n'roll-geschiedenis gerecreëerd dat Beatles-fandom volledig tot zijn recht laat komen en waarvan we hopen dat iedereen ervan zal genieten."

Beatels overlevering

The Beatles staan synoniem voor popmuziek en rock-'n-roll, en hebben internationale roem verworven en een blijvende indruk achtergelaten op fans van alle generaties. Het historische optreden van The Beatles in The Ed Sullivan Show was een monumentaal televisiemoment met een recordbrekend aantal van 73 miljoen kijkers. "Ladies & Gentlemen, The Beatles!" is niet alleen een recreatie van dit moment in de popcultuur; het is een reis door Beatles overlevering, boordevol paaseieren waar fans van alle leeftijden van zullen genieten.

Van het nauwkeurig ontworpen "Arrows" podium met toegevoegde handtekeningen van de vier bandleden achter elke pilaar tot een gedrukte replica van de setlist van het optreden, zorgt het MEGA-ontwerpteam voor een meeslepende ervaring die resoneert met de rijke geschiedenis van de band. De samenwerking werd tot stand gebracht door Bravado International, de Noord-Amerikaanse licentieagent van The Beatles, en is een must-have voor muziekfans van alle generaties. 


Bureaus

Media

Economisch