Nespresso bundelt krachten met Amsterdam Fashion Week

Nespresso bundelt krachten met Amsterdam Fashion Week

26-06-2024 (16:56) - Marketing

Nespresso gaat samenwerken met de Amsterdam Fashion Week. Door de samenwerking - dat zich focust op een groenere, betere wereld - zal het koffiemerk de openingsshow organiseren en deelnemen aan The HUB.

Nespresso ondersteunt als partner de volledige show van 1/OFF tijdens Amsterdam Fashion Week. Ze voorzien backstage de crew van koffie en serveren (N)espresso martini’s na de openingsshow.

Daarnaast introduceert Nespresso het Talent Support-initiatief, dat opkomend talent in de mode-industrie een podium biedt. Vijf winnaars worden geselecteerd op basis van creativiteit, duurzaamheid, transparantie en originaliteit. Eén talent krijgt de kans om deel te nemen aan Amsterdam Fashion Week 2025 met een show of expositie, gesponsord door Nespresso.

The HUB keert terug bij Fosbury & Sons op de Prinsengracht, waar bezoekers op 5 en 6 september van 12.00 tot 20.00 uur meer dan 50 merken uit Nederland en België kunnen ontdekken. Ook hier voorziet Nespresso de gasten van koffie.

Nespresso host ook twee AFW-Talks op 5 en 6 september, met inspirerende pioniers uit de mode-, beauty- en kunstsector. Deze sessies zijn fysiek bij te wonen en via een livestream te volgen, en richten zich op trends en circulaire keuzes in ontwerp.


Bureaus

Media

Economisch