Oldtimers dropt historische lekkernij ter ere van 100-jarig jubileum

Oldtimers dropt historische lekkernij ter ere van 100-jarig jubileum

11-04-2024 (16:41) - Marketing

Oldtimers, het premium dropmerk, kondigt haar 100-jarig jubileum aan. Als onderdeel van deze mijlpaal ‘dropt’ Oldtimers een reeks exclusieve initiatieven, om 100 jaar smaak met karakter te vieren.

Op Wereld Drop Dag wordt een unieke lekkernij gelanceerd als eerbetoon aan het Friese vakmanschap. Begin dit jaar introduceerde Oldtimers in samenwerking met The Valley al een nieuwe campagne om het vakmanschap achter drop onder de aandacht te brengen.

Friese trots 

De historie van Oldtimers is nauw verbonden met de Friese geschiedenis. Van het bescheiden begin in de Van Slooten Fabrieken te Harlingen tot het opschalen in Leeuwarden en de experimentele keuken in de huidige fabriek in Jirnsum. Op 12 april tijdens Wereld Drop Dag wordt de vlag uitgehangen bij het Post-Plaza hotel in Leeuwarden. Samen met burgemeester Sybrand van Haersma Buma viert Oldtimers de verbondenheid met Friesland én lanceren ze een speciale historische lekkernij.

Historische Drop

Amber Verschuur, Brand Manager van Oldtimers, vertelt: “Als eerbetoon aan de Friese oorsprong hebben onze dropmakers de eerstgevonden Nederlandse droprecepten uit de 18e eeuw nieuw leven ingeblazen. Met alleen de puurste en meest essentiële ingrediënten herleeft de essentie van drop, zoals het ooit bedoeld was.” 

Oldtimers’ Historische Drop is vanaf 12 april beperkt verkrijgbaar in Friesland.


Bureaus

Media

Economisch