Oldtimers vernieuwt verpakkingen en introduceert zomerse kokosdrop

Oldtimers vernieuwt verpakkingen en introduceert zomerse kokosdrop

10-08-2022 (13:18) - Marketing

Oldtimers, het dropmerk met volwassen karaktervolle smaken, steekt zijn klassiekers en dropmixen in een nieuw jasje. Om de rebranding te vieren, voegt het merk vanaf nu elk seizoen een seizoensdrop aan het assortiment toe. Dropliefhebbers kunnen de zomer vieren met de nieuwe Kokos Seizoensdrop die exclusief te koop is bij Albert Heijn.
 
De kleuren op de verpakkingen van de klassiekers en dropmixen zijn intenser gemaakt waardoor deze beter te herkennen zijn en nog beter passen bij de premium uitstraling waar Oldtimers voor staat. Vanaf week 27 liggen de nieuwe verpakkingen in de schappen in de Nederlandse supermarkten en andere kanalen.
 
Alle Oldtimers drop is glutenvrij en in 2019 ging het merk over op vegan producten. Oldtimers viert de seizoenen door elk seizoen een vernieuwende smaak aan het dropassortiment in Nederland toe te voegen. Speciaal voor de zomer heeft het merk zijn vakmanschap ingezet om een vegan kokosdrop te ontwikkelen die zorgt voor een tropische smaakervaring.
 
De nieuwe zomerse Kokos Seizoensdrop is verkrijgbaar bij Albert Heijn in een verpakking van 225 gram voor een adviesverkoopprijs van €2,29. In week 44 introduceert Oldtimers zijn volgende seizoensdrop.

Bureaus

Media

Economisch