Philips stadion getransformeerd tot podium voor Philips OneBlade Boss Battle

Philips stadion getransformeerd tot podium voor Philips OneBlade Boss Battle

22-03-2024 (14:48) - Marketing

Philips OneBlade, Team Gullit en PSV (esports) bundelen hun krachten voor een unieke samenwerking. Vandaag organiseren zij de Philips OneBlade Boss Battle, waarin bekende en onbekende gamers in het Philips Stadion de kans krijgen om tegen een aantal van de beste esporters van Nederland te spelen.

Bij de OneBlade Boss Battle worden gamers uitgedaagd om tegen drie talenten uit het PSV esportsteam hun vaardigheden te tonen. De gamers, oftewel uitdagers, mogen voordat het spel begint hun eigen voorsprong bepalen ten opzichte van de professionele esporters. Het gekozen aantal doelpunten voorsprong bepaalt de prijs waarvoor ze spelen. Hoe lager de voorsprong, hoe hoger de potentiële prijs bij winst van de pot.

Primeur voor esports

Het speelveld voor de OneBlade Boss Battle is het Philips Stadion in Eindhoven, waar PSV normaal hun voetbalwedstrijden speelt. De 'champions-booth' op het veld, walk of fame uit de catacomben, toffe prijzen en interactieve elementen maken dit concept een primeur in de wereld van esports. De battle is onder leiding van voetbalicoon Ruud Gullit en Robbie de Graaf, Eindhovenaar én een van de vijf Bankzitters.

Positionering OneBlade

De samenwerking van Philips OneBlade met Team Gullit en PSV esports benadrukt de positionering van OneBlade als de partner die niet alleen gericht is op fysieke gezichts-en lichaamshaarverzorging, maar ook op het uitdragen van zelfvertrouwen en stijl.


Bureaus

Media

Economisch