PUMA Academy biedt gratis 'Mental Growth' masterclasses

10-03-2022 (12:28) - Marketing

Het internationale sport en lifestyle brand PUMA is terug met alweer de derde editie van de inmiddels welbekende PUMA Academy. De PUMA Academy is een platform waar female empowerment en de ontwikkeling van jonge vrouwen centraal staat. Na het megasucces van de voorgaande edities keert de PUMA Academy dit seizoen terug met een nieuw thema: 'Mental Growth: Ontketen de beste versie van jezelf.' Op 27 maart worden deelnemers verwelkomd in de prachtige Tolhuistuin in Amsterdam Noord voor inspirerende masterclasses.
 
Tijdens deze nieuwe editie wordt dieper ingegaan op topics als zelfacceptatie en persoonlijke groei met als doel jonge vrouwen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De masterclasses combineren inspirerende theoretische kennis, praktische oefeningen en eigen ervaringen van de sprekers.
 

Gratis masterclasses over mental growth

Tijdens de eendaagse PUMA Academy komen drie verschillende masterclasses aan bod. De dag start met een motiverende masterclass over 'patronen doorbreken'. Deze masterclass is ingevuld door het duo: Lizzy Blijleven en Dani Jašarevic, bekend als de fitgirls van het platform fitgirls.nl en Fitmind Academy. Hier wordt er dieper ingegaan op de vraag hoe je je eigen kaders doorbreekt en rust en balans kan vinden zonder jezelf te verliezen. Gevolgd door een inspirerende masterclass van ervaringsdeskundige en personal coach Moreira Paskald. Hier wordt er aandacht besteed aan zelfacceptatie, zelfwaardering en uiteraard: jezelf op de eerste plek zetten. Tijdens de laatste masterclass neemt Daphne Feller je mee in de wereld van 'persoonlijke groei'. De oprichtster van brainexplainers leert je tijdens deze masterclass hoe je het beste uit jezelf kunt halen als je verstand en je gevoel met elkaar in verbinding brengt. Daarnaast krijg je tips & tricks waarmee je je mentale weerbaarheid kunt vergroten.

Bureaus

Media

Economisch