Rapper The Kid LAROI gestrikt door JBL

Rapper The Kid LAROI gestrikt door JBL

26-07-2022 (16:13) - Marketing

JBL heeft de rapper The Kid LAROI gestrikt. Hij is genre-overstijgend en staat onder meer bekend om zijn sterke teksten en daarmee zijn invloed op songwriting.

De gedeelde passie voor het doorbreken van grenzen en het hebben van een eigen geluid maakt dat het Australische fenomeen de perfecte aanvulling is op de JBL familie.
 
The Kid LAROI was pas 18 jaar oud toen hij begon met het opnemen van muziek met de smartphone van zijn moeder, die hij vervolgens op zijn social media kanalen deelde. In 2016 trok hij de aandacht van muziekprofessionals toen hij werd uitgeroepen tot finalist in Triple J Unearthed, een Australische wedstrijd voor het ontdekken van nieuwe artiesten. The Kid LAROI heeft sindsdien zijn wereldwijde crossover-succes gebruikt om een Grammy-nominatie voor de Beste Nieuwe Artiest te verdienen.
 
The Kid LAROI zal zijn JBL-debuut maken op het JBL Fest van dit jaar in Las Vegas. Het driedaagse festival wordt georganiseerd door muziekicoon Bebe Rexha en is een uniek evenement op het snijvlak van muziek, gaming en sport, waarbij stemmen uit allerlei culturen worden samengebracht om bezoekers toegang te geven tot onverwachte momenten en exclusieve ervaringen.  

Bureaus

Media

Economisch