Rico Verhoeven introduceert The Kickboxing Society

07-11-2023 (13:16) - Marketing

Rico Verhoeven introduceert The Kickboxing Society, een high-energy fitness experience geïnspireerd op trainingen uit de kickbokssport.

Op basis van zijn ervaring en trainingsfilosofie presenteert de wereldkampioen een lesprogramma dat de kernaspecten van beweging, voeding en mindset combineert. Met inspirerende coaching en opzwepende muziek wordt in groepsverband gewerkt aan kracht, conditie, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. The Kickboxing Society richt zich zowel op beginners als gevorderde sport-enthousiastelingen die hun fysieke en mentale kracht willen ontwikkelen en een gezonde levensstijl willen nastreven, zonder ambities te hebben om daadwerkelijk als wedstrijdvechter de ring in te gaan.

Buitenlandse ambitie

Met de komst van Rico Verhoeven als partner gaat de keten, die eerder startte als Kickboxing Institute, vanaf heden verder als The Kickboxing Society. Op dit moment zijn er acht vestigingen van de clubs verspreid over Nederland. In januari 2024 zal The Kickboxing Society haar negende locatie openen met een flagshipvestiging in het centrum van Rotterdam. De ambitie is om op korte termijn flagshipvestigingen te openen in meerdere grote Nederlandse steden, gevolgd door vestigingen in het buitenland.

The kickboxtraining life

The Kickboxing Society biedt zowel beginners als meer gevorderde sportliefhebbers een op maat gemaakte full body workout in groepsverband, gebaseerd op de kickboksfilosofie en trainingen van Rico Verhoeven. De focus omvat niet alleen fysieke trainingen onder leiding van ervaren coaches, maar heeft ook als doel mensen te inspireren en motiveren op het gebied van voeding en mentale gezondheid. Door kracht, conditie, flexibiliteit en mentale focus te combineren, wordt 'the kickboxtraining life' toegankelijk gemaakt voor een breed publiek, zowel binnen als buiten de gym.

Rico Verhoeven: "Afgelopen weekend werd in een afgeladen Gelredome en met kijkcijferrecords opnieuw aangetoond hoe populair de kickbokssport is geworden, met name onder mensen zonder professionele ambities. The Kickboxing Society is een community waar je continu blijft terugkomen, je de professionele begeleiding krijgt die bij jou past en je niet alleen aan je lichaam werkt, maar ook aan je mindset." 


Bureaus

Media

Economisch