Rotterdam School of Management lanceert vernieuwde RSM Discovery

Rotterdam School of Management lanceert vernieuwde RSM Discovery

09-11-2023 (15:20) - Marketing

Op 10 november, de internationale dag van de wetenschap, lanceert de Rotterdam School of Management (RSM) van de Erasmus Universiteit een vernieuwd RSM Discovery: een online platform met wetenschappelijke kennis, inzichten en onderzoek.

Het platform stelt onderzoek over managementonderwerpen vrij beschikbaar voor het bedrijfsleven, academici, studenten en media. Aan de hand van artikelen, video's en een overzicht van kennisexperts slaat RSM Discovery een brug tussen theorie en praktijk. Hierbij komen belangrijke internationale managementonderwerpen aan bod, zoals leiderschap, data en AI, logistiek en ondernemerschap.

Onderzoek

Het doel van het platform is om te laten zien dat wetenschappelijk onderzoek kan worden ingezet voor het behalen van betere prestaties en succes in het snel veranderende zakelijke landschap. "Door onderzoek begrijpelijker en toegankelijker te maken stellen we de deskundige inzichten van onze onderzoekers beschikbaar voor de mensen die ze het hardst nodig hebben in de praktijk. We hebben een grote groep wetenschappers die hun onderzoek graag willen delen op het nieuwe Discovery-platform, zodat de kennis rechtstreeks kan worden toegepast in het bedrijfsleven en de maatschappij," aldus Danielle Baan, verantwoordelijk voor wetenschapscommunicatie bij RSM.

Vernieuwd platform

Het vernieuwde platform heeft diverse nieuwe functionaliteiten zoals speciale themapagina's, waar alle artikelen, video’s, wetenschappers en opleidingen over een bepaald onderwerp overzichtelijk bij elkaar staan. Ook is er een zoekfunctie toegevoegd om op gemakkelijke wijze per onderwerp een relevante expert te vinden. Met deze toepassingen kunnen bezoekers van het platform de onderzoeken en kennis sneller en gemakkelijker vinden en delen met hun netwerk. Naast de nieuwe functionaliteiten biedt het ook tientallen jaren aan gearchiveerde RSM-artikelen en video's voor een uitgebreider overzicht van het internationale zakelijke landschap. 


Bureaus

Media

Economisch