Samsung Galaxy S24-serie verbreekt verkooprecords

Samsung Galaxy S24-serie verbreekt verkooprecords

01-02-2024 (22:14) - Marketing

De Samsung Galaxy S24 Ultra, de Galaxy S24+ en de Galaxy S24 zijn vanaf 25 januari verkrijgbaar in de winkels. De populariteit van de toestellen blijkt uit de eerste cijfers, met een opvallende groei van 50% in het totale pre-order verkoopvolume in Nederland ten opzichte van eerdere modellen. Ook wereldwijd heeft de S24-serie indrukwekkende pre-ordercijfers behaald, met een tweecijferige stijging in verkoopaantallen in vergelijking met zijn voorgangers.

“De Galaxy S24-serie luidt het volgende mobiele tijdperk in,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Galaxy AI transformeert onze verbinding met de wereld, met onder meer realtime spraak- en tekstvertalingen, optimale creatieve vrijheid en een slimmere manier van zoeken. Het enthousiasme van onze gebruikers over deze nieuwe mogelijkheden, blijkt wel uit de vroege verkoopcijfers, die alle voorgaande records breken.”

AI verbetert in het dagelijks leven

Galaxy AI maakt communiceren zonder taalbarrières makkelijker dan ooit. Live Translate maakt realtime spraak- en tekstvertalingen van telefoongesprekken mogelijk. Chat Assist ondersteunt bij het perfectioneren van de toon van berichten en zorgt ervoor dat de boodschap overkomt zoals bedoeld. Onderweg kan Android Auto binnenkomende berichten samenvatten, antwoorden en acties aanbevelen, zoals het delen van de verwachte aankomsttijd. 


Bureaus

Media

Economisch