See Tickets gaat ticketverkoop Club Raum verzorgen

See Tickets gaat ticketverkoop Club Raum verzorgen

27-05-2024 (15:19) - Marketing

Club Raum, bekend van het queerfeest SpielRaum, is nu officieel een maand open. Na de veel problemen met de vergunning, weet het grote publiek de club inmiddels graag te vinden.

De kaartverkoop wordt komende jaren verzorgd door See Tickets

Community-based

Club Raum wil een hechte community ontvangen en beschermen. See Tickets ondersteunt deze visie met features, zoals exclusieve Community pre-sales, waardoor de communityleden een dag eerder toegang hebben tot kaartverkoop. Daarnaast worden door gebruik te maken van de See Tickets Waiting List, bezoekers als eerste op de hoogte gehouden van beschikbare tickets bij uitverkochte evenementen. Hierdoor kan doorverkoop via derde partijen worden omzeild en houdt Club Raum de ticketverkoop volledig in eigen beheer.

"We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met Club Raum en de toevoeging van deze vernieuwende club aan ons portfolio. Het is mooi om te zien dat we met onze Club Features kunnen bijdragen aan het community-gevoel van Club Raum," aldus Marijke van den Bosch, CEO van See Tickets Benelux & Duitsland.

"Niet alleen tijdens onze opening, maar juist ook in de periode dat Club Raum gesloten was, heeft See Tickets laten zien dat zij onze ideale partner zijn. De samenwerking gaat namelijk verder dan alleen evenementen; we werken nauw samen om onze bezoekers te helpen met bijvoorbeeld de ticket refunds. Dit maakt ons naast partners ook een team” zegt Sven Bijma, Co-founder van SpielRaum.
 


Bureaus

Media

Economisch