Silent disco op Utrecht Centraal voor Nationale BeFit-dag

Silent disco op Utrecht Centraal voor Nationale BeFit-dag

09-09-2022 (08:30) - Marketing

Online pensioenuitvoerder BeFrank heeft de tweede donderdag van september uitgeroepen tot Nationale BeFit-dag om mensen letterlijk in beweging te brengen. En dat deden zij dit jaar door een pop-up dansvloer met silent disco in te richten in de hal van Utrecht Centraal, inclusief dansworkshop van choreograaf Juvat Westendorp.
 
Net als bij de vorige editie vraagt BeFrank aandacht voor zowel fysieke als financiële fitheid, zodat mensen later fit met pensioen kunnen gaan en de dingen kunnen blijven doen die ze leuk vinden. Werd er bij de eerste Nationale BeFit-dag touwtje gesprongen, in 2022 staat dansen centraal. 
 

 

Laagdrempelige kennismaking

Naast deze fysieke inspanning wordt er deze dag ook aandacht besteed aan de financiële fitheid. Veel mensen vinden pensioen ver weg en niet interessant. BeFrank wil daar verandering in brengen. “Het is immers je inkomen voor later en één van de belangrijkste financiële zaken in je leven”, zegt Jan Hein Rhebergen, directeur van BeFrank. “Met deze actie willen we pensioen op een leuke manier onder de aandacht brengen en mensen aansporen eens naar hun pensioen te kijken. Om de eerste stap laagdrempelig te houden hebben we voor dit pop-up podium gekozen. Hier helpen onze pensioenexperts de mensen graag een beetje op weg.”Met BeFit inspireert de pensioenuitvoerder Nederlanders met artikelen over voeding, beweging en een gezonde lifestyle. 
 

 


Bureaus

Media

Economisch