Stefan de Waal wordt CEO bij YAYA Kombucha

Stefan de Waal wordt CEO bij YAYA Kombucha

15-04-2024 (10:25) - Marketing

Stefan de Waal is de nieuwe CEO bij YAYA Kombucha, de grootste niet-industriële producent van kombuchadranken in de Benelux. De Waal (onder andere ex-Lowlander) brengt meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van premiumdranken in binnen- en buitenland mee. De Waal maakt samen met oprichters Charlotte Krijger en Tom Vollebregt deel uit van het managementteam.

De Waal is bekend in de drankenindustrie en heeft diverse commerciële functies vervuld bij onder andere Red Bull en Bacardi. De laatste vijf jaar was De Waal commercieel eindverantwoordelijk voor Lowlander Beer, waar hij vormgaf aan de snelle expansie van het Nederlandse biermerk. Bij YAYA Kombucha krijgt De Waal de taak om het merk nog sterker te maken in binnen- en buitenland. Het bedrijf zag zijn omzet de afgelopen vier jaar met ruim 300 procent stijgen.

Charlotte Krijger, medeoprichter van YAYA Kombucha: “We kijken ernaar uit om samen met Stefan de Waal ons bedrijf naar de volgende fase te brengen. Bij deze nieuwe fase binnen ons bedrijf hoort nieuw leiderschap. Stefan de Waal brengt genoeg expertise mee om het merk en de categorie van niche naar een groter publiek te brengen.”

 


Bureaus

Media

Economisch