The Good Roll opent Pop-up store op Utrecht CS

The Good Roll opent Pop-up store op Utrecht CS

16-04-2024 (09:40) - Marketing

?The Good Roll heeft haar allereerste pop-up store op Utrecht Centraal geopend  om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun duurzame producten.?

 

Wereldwijd zijn er 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, één derde van de wereldbevolking. Daarnaast worden dagelijks 27.000 bomen gekapt voor toiletpapierproductie. Op beide terreinen is The Good Roll actief. Zo is hun boomvriendelijke toiletpapier van kraftpapier of bamboe voorzien van EU ecovezel en wordt er met 50% van de nettowinst toiletten gebouwd in Afrika.

Omdat The Good Roll In de store is het complete assortiment te vinden en kunnen voorbijgangers een eigen mix van rollen samenstellen en tegelijkertijd meer te weten komen over de productie van het duurzame toiletpapier. Doe mee aan verschillende winacties en maak kans op toffe prijzen, waaronder een jaar lang gratis toiletpapier.

Daarnaast worden in de store ook de nieuwste producten uit de collectie gepresenteerd, waaronder de speciale wikkels in samenwerking met Nijntje, The Panda Edition en The African Art Line. Naast het assortiment toiletpapier wordt een select aanbod van andere duurzame producten aangeboden, zoals The Booty Buddy, The Kitchen Choice en The Roomspray.

Tot en met 21 april is de pop-up store in de stationshal van Utrecht Centraal te vinden, ter hoogte van spoor 20-21. Elke dag is de store geopend van 8.00 tot 20.00 uur, en in het weekend zijn bezoekers welkom vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.
 


Bureaus

Media

Economisch