Thuisbezorgd.nl gaat boodschappen van Marqt bezorgen

Thuisbezorgd.nl gaat boodschappen van Marqt bezorgen

18-07-2022 (12:22) - Marketing

Biologische supermarktketen Marqt gaat samenwerken met Thuisbezorgd.nl, om verse en 100% biologische boodschappen - van verse kant-en-klare-maaltijden, tot duurzame schoonmaakmiddelen - aan huis te bezorgen. Consumenten kunnen kiezen uit meer dan 300 producten en de bestelling wordt direct bezorgd vanuit de winkels van Marqt in Amsterdam en Den Haag.
 
De producten van Marqt kunnen op de Thuisbezorgd app besteld worden van maandag tot en met zaterdag besteld worden van 10:00 tot 19:00 uur en op zondag van 11:00 tot 19:00 uur.
 
“We zien tegenwoordig dat consumenten ons platform niet alleen omarmen voor het bezorgen van hun favoriete maaltijd, maar ook voor het bezorgen van boodschappen en gemaksartikelen, of dat nu verse groenten en fruit zijn, of essentiële voorraadartikelen”, aldus Gijs Weterings, Country Director Thuisbezorgd.nl. “Daarom behoren supermarkten als Marqt tot de snelst groeiende sectoren voor bezorging. Door de samenwerking met Marqt maken we het aanbod van boodschappen en gemaksartikelen op Thuisbezorgd.nl nog diverser en dit maakt het voor iedereen die Thuisbezorgd.nl gebruikt nog makkelijker om ook hun verse, dagelijkse boodschappen te bestellen bij ons.”
 
Omdat de vraag van de consument voor het thuisbezorgen van boodschappen en gemaksartikelen naar verwachting zal blijven stijgen, blijft dit een prioriteit voor Thuisbezorgd.nl en moederbedrijf Just Eat Takeaway.com, met ambities voor verdere wereldwijde groei binnen de partner- en bezorgnetwerken. Momenteel bezorgt het bedrijf boodschappen in samenwerking met meer dan 20.000 locaties wereldwijd, waaronder enkele van de meest gerenommeerde supermarktketens als Albert Heijn, 7-Eleven, Asda, Casino Group, One-Stop, Coop en SPAR. 

Bureaus

Media

Economisch