TUI komt met vermakelijke veiligheidsfilm

TUI komt met vermakelijke veiligheidsfilm

26-04-2024 (15:01) - Marketing

Reisorganisatie TUI presenteert haar nieuwe inflight safety video. Het fimpje is niet zo 'saai' als de klassieke veiligheidsheidsinstructie, maar heeft een vermakelijke invalshoek. De video is ontwikkeld in samenwerking met internationaal reclamebureau Leo Burnett UK

In de nieuwe instructiefilm 'A Global Film' neemt TUI passagiers mee op een wereldwijde reis vol avontuur. Deze entertainende film vervangt de klassieke veiligheidsvideo en zit vol met actiescènes en exotische locaties - van Indiana Jones-achtige Egyptische tombes tot tempels die aan Kill Bill moeten denken. Een passagier, bijgestaan door een crewlid, speelt de hoofdrol in de vermakelijke instructiefilm. 

Deze ambitieuze creatie is geproduceerd door Missing Link Films en geregisseerd door de bekroonde Alicia MacDonald. Er werd samengewerkt met Bollywood choreografen, dansemsembles en historische kledingexperts.

De film wordt vertoond aan boord van de Boeing 787 Dreamliner vliegtuigen en geselecteerde Boeing 737's van de wereldwijde TUI-vloot in de meeste Europese markten van TUI. De Nederlandse reizigers kunnen de film bekijken aan boord van vluchten met de Boeing 787 Dreamliner vanaf Amsterdam, voornamelijk richting het Caribisch gebied.

Mark Elwood, Chief Creative Officer bij Leo Burnett UK, zei: "Wat een geweldige opdracht. Ons briljante TUI-team heeft zich met hart en ziel ingezet voor deze topper. Geïnspireerd door populaire filmgenres uit de hele wereld en bestemmingen van TUI, zullen de aandacht voor detail, het vakmanschap en de humor ons publiek hopelijk evenveel vermaken als informeren. Maak uw veiligheidsgordels vast en let op tot het einde van de film."

Günther Hofman, Managing Director TUI fly Western Region, vertelt: “Veiligheid aan boord heeft de hoogste prioriteit, daarom is een goede instructievideo belangrijk. Om de aandacht van alle passagiers vast te houden is deze zeer entertainende versie gemaakt”.

Bekijk de Nederlandse versie van de film hier:


Bureaus

Media

Economisch