Urban Nature Culture Amsterdam kiest voor nieuwe digitale marketing partners

Urban Nature Culture Amsterdam kiest voor nieuwe digitale marketing partners

18-04-2024 (13:51) - Marketing

Urban Nature Culture Amsterdam, een vooruitstrevend merk op het gebied van bewust en verantwoord geproduceerde home & lifestyle collecties, gaat samenwerken met twee bedrijven in de digitale marketing sector: Turntwo, specialisten in marketing intelligence, en activatie, en Draft Digital, experts in digitale en performance marketing.

Deze unieke samenwerking betekent een vernieuwende stap in de manier waarop Urban Nature Culture Amsterdam haar digitale marketingstrategieën ontwikkelt en implementeert. Het partnerschap hangt samen met de ambitie van Urban Nature Culture om hun positie in de Business to Consumer (B2C) markt te versterken.

Annemarie Hermans, founder van Urban Nature Culture Amsterdam, licht de beslissing toe: "In onze zoektocht naar innovatie en groei, erkennen we het belang van een sterke digitale marketingstrategie. De expertise van Turntwo met betrekking tot marketing intelligence, gecombineerd met de performance marketing vaardigheden van Draft Digital, stelt ons in staat onze digitale voetafdruk uit te breiden en onze klanten nog beter te bereiken. We hebben voor Turntwo en Draft Digital gekozen vanwege hun bewezen kennis in het digitale domein, pragmatische aanpak en down to earth mentaliteit"

Arjen Hettinga, oprichter van Turntwo, benadrukt het belang van data in de huidige markt: "E-commerce is competitiever dan ooit. Door onze krachten te bundelen met Draft Digital, kunnen we Urban Nature Culture Amsterdam een totaaloplossing bieden. Met onze specialiteit van marketing intelligence en automation, in combinatie met de effectieve marketingstrategieën van Draft Digital en het inhouse team van Urban Nature Culture Amsterdam zijn we in staat een winnende strategie te ontwikkelen en tot uitvoering te brengen."

Lars Postmus, oprichter van Draft Digital, voegt toe: "Deze samenwerking van boutiques is een uitstekend voorbeeld van hoe complementaire vaardigheden kunnen leiden tot een krachtigere propositie voor klanten. Samen met Turntwo kunnen we een volledig spectrum van digitale marketing aanbieden, van strategie tot uitvoering, om zo de doelen van Urban Nature Culture Amsterdam te overtreffen."


Bureaus

Media

Economisch