Van Mossel start Van Mossel Energie

09-06-2023 (11:31) - Marketing

Van Mossel Automotive Group zet een nieuwe stap om elektrische- en plug-in hybride autorijders volledig te voorzien in hun behoeften.

Met de toevoeging van het nieuwe bedrijfsonderdeel Van Mossel Energie kan de klant voortaan voor alles rondom elektrisch rijden bij Van Mossel terecht. Van de aanschaf van een elektrische of plug-in hybride auto, tot een laadpaal op een particuliere oprit of laadoplossingen voor zakelijke rijders en alles wat daarmee te maken heeft.

Logische stap

“De opzet van het nieuwe bedrijfsonderdeel Van Mossel Energie is een logische stap” geeft Joep Hazeu, manager Van Mossel Energie aan. “We informeren de klant over alles wat met een laadoplossing te maken heeft. Met onze landelijke dekking en transparantie in het hele proces maken wij graag het verschil voor de klant. Vanuit de fysieke showrooms, de zakelijke buitendienst en Van Mossel leasebedrijven wordt de klant gedurende het gehele traject begeleid. De virtuele showroom biedt met de online keuzehulp op de website de klant de mogelijkheid om tot een geschikte laadoplossing te komen. We zijn zeer verheugd dat we nu ook de ontbrekende schakel in het faciliteren van laadinfrastructuur en -oplossingen kunnen bieden.” 


Bureaus

Media

Economisch