Vans Skateboarding collectie met skate brand Hockey

12-09-2023 (09:59) - Marketing

Met een combinatie van lef, aandacht voor detail en een no-nonsense aanpak, geeft Hockey een rebels randje aan de moderne skateboardcultuur.

Sinds de eerste samenwerking in 2018 hebben Vans Skateboarding en Hockey een unieke eigen stijl ontwikkeld in het assortiment, en nu zetten ze die samenwerking voort met een drietal releases: nieuwe versies van de Skate Old Skool, Skate Slip-On en Skate Authentic Hi, evenals een Vans Skateboarding x Hockey Slam-skate sessie in Tompkins Square Park in New York op 15 september 2023, met op maat gemaakte obstakels die aansluiten bij de inspiratie van het collectie ontwerp. Alle schoenen uit de collectie worden geleverd in een aangepaste doos en hebben een een nieuwe met slangenleer bedrukte binnenkant.

Energieteruggave

Het gaat in deze collectie ook niet alleen om het uiterlijk van de schoen. Om te voldoen aan de skatestijl van het Hockey team, zijn alle drie de stijlen gemaakt met de allerbeste technologie van Vans Skateboarding. PopCush-binnenzolen bieden meer comfort en energieteruggave met een samenstelling die zijn vorm behoudt, skate sessie na sessie en de Duracap-versterkingen zijn bestand tegen de slijtage van zelfs de meest arbeidsintensieve flip-tricks. De SickStick-rubberen buitenzolen zorgen tijdens alle omstandigheden voor grip en stabiliteit.
 


Bureaus

Media

Economisch