Defender introduceert TikTok account in samenwerking met Kano

24-08-2023 (16:35) - Media

Defender betreedt nieuw terrein met de introductie van zijn eigen TikTok-account, in samenwerking met de rapper, songwriter en acteur Kano.

Defender is beroemd om zijn heroïsche capaciteiten en uitzonderlijke avonturen in het terrein. Nu gaat Defender op ontdekkingstocht in de muziekwereld, waarmee hij veel gemeen heeft. Net als de beste muziek staat Defender voor het betreden van minder betreden paden en jezelf kwijtraken in de beleving. Het nieuwe officiële Defender TikTok-account versterkt deze band. Het nieuwe TikTok-account zal Defender klanten inspireren met innovatieve samenwerkingen met bekende artiesten zoals Kano. Deze allereerste samenwerking laat zowel de artiest als de Defender 90 met zijn authentieke, doelgerichte design en onmiskenbare silhouet volledig tot zijn recht komen.

Digitale comunity

Met de introductie van het Defender TikTok-account vormt het merk ook een nieuwe, digitale community die volledig in lijn ligt met de community van Defender eigenaren. Kano heeft een innovatieve aanpak en is een pionier in de Britse muziekindustrie. Het Defender account inspireert en verbindt met een volledig nieuwe doelgroep, met content die speciaal voor hen is gemaakt. De bekroonde artiest Kano en de Defender 90 vormen de introductie van de Defender voor een nieuwe generatie – de ultieme combinatie van kracht en doelmatigheid.

Meeslepende autobeleving

Defender heeft zijn oorsprong in de originele Land Rover uit 1948 en is geëvolueerd tot een van de meest capabele en herkenbare 4x4’s ter wereld. Hij is ontworpen om overal te kunnen gaan en ieder terrein te overwinnen.Geheel bijpassend omarmt Defender connectivity. Alle uitvoeringen zijn uitgerust met het JLR Pivi Pro-infotainmentsysteem, dat zich laat bedienen via een intuïtief 11,4-inch touchscreen. Pivi Pro ondersteunt standaard1 draadloos Apple CarPlayTM en Android Auto, voor het extra gemakkelijk streamen van muziek. Met keuze uit krachtige en innovatieve Meridian-audiosystemen is de Defender de perfecte plek om muziek te streamen, van welk genre dan ook, en om volledig op te gaan in de meeslepende audiobeleving.

Geïntegreerde apps zoals Spotify zorgen ervoor dat klanten kunnen genieten van zelf samengestelde afspeellijsten, hun favoriete muziek binnen handbereik of te activeren met een eenvoudig spraakcommando. Software Over The Air zorgt ervoor dat een Defender altijd up-to-date is, terwijl de dubbele eSIM zorgt voor uitstekende connectivity. 


Bureaus

Marketing

Economisch