Eigen seksrubriek voor Heleen van Royen bij LINDA.premium live

Eigen seksrubriek voor Heleen van Royen bij LINDA.premium live

21-03-2024 (11:35) - Media

Vanaf vandaag heeft schrijfster Heleen van Royen haar eigen seksrubriek op LINDA.premium. In Lieve Heleen beantwoordt ze tweewekelijks prangende lezersvragen op het gebied van liefde & seks.

Op LINDA.premium is LINDA.magazine volledig online te lezen, aangevuld met exclusieve interviews, rubrieken en verhalen. Op LINDA.nl kan voor LINDA.premium een los online abonnement worden afgesloten, LINDA. abonnees hebben achter een inlog gratis toegang.

“Ik heb geen idee wat ik kan verwachten. Ik hoop wel op serieuze vragen"

LIEVE HELEEN

Seks is opwindend, ontspannend, lekker en bevredigend. Althans dat kan het zijn, maar voor sommige vrouwen blijkt dat nog steeds niet het geval. Zo blijkt uit een recent onderzoek onder jongeren* dat driekwart van de meiden pijn ervaart bij de eerste keer vaginale seks en 1 op de 3 jonge vrouwen nooit klaarkomt. In de nieuwe luchtige rubriek Lieve Heleen, helpt Heleen van Royen de seksuele revolutie een stukje verder op gang.

Heleen van Royen: “Ik heb geen idee wat ik kan verwachten. Ik hoop wel op serieuze vragen. Mensen mogen ze anoniem insturen en ik beloof dat ik me, met behulp van deskundigen, zo goed mogelijk zal inlezen en de vragen zo volledig mogelijk proberen te beantwoorden. Want hoe heerlijk, opwindend, vrolijk en bevredigend seks ook kan zijn, er valt nog een hoop te verbeteren.”

Op LINDA.premium naast Lieve Heleen is ook Opgeruimd staat netjes met Estelle te vinden, waarin Estelle Cruijff, over ingesleten rolpatronen binnen het ouderschap, is tweewekelijks op LINDA.premium te lezen.

LINDA.premium is te vinden via LINDA.nl.  


Bureaus

Marketing

Economisch