Fonk 398 live met de 15e (!) Rotterdam-special

Fonk 398 live met de 15e (!) Rotterdam-special

11-09-2024 (10:30) - Media

Hier is ‘ie: Fonk magazine 398 mèt de 15e Rotterdam-special bomvol stories en refreshing statements en visies. Wat opvalt is de standvastigheid waarmee Rotterdamse professionals spreken over hun daadkracht, vasthoudendheid en doorzettingsvermogen. En dat alles ook nu weer zonder opsmuk natuurlijk! 

4 generaties bureauleiders

Zonder opsmuk en tierelantijnen is zelfs onderdeel van de herziene missie van het 100% Rotterdamse bureau Admix dat dit jaar zijn 50-jarige jubileum viert. Het featured verhaal over 4 generaties bureauleiders, dat wij het jubilerende Admix in de kolommen van deze editie gunden, schetst precies dat typisch Rotterdamse beeld van harde werkers, volhouders en durfallen die niet terugdeinzen voor een beetje zwaar weer onderweg.
Wie meer wil weten over pur sang ondernemerschap, leest dit verhaal vanaf pagina 30.

Het Geheim van de Stad aan de Maas

Voor wie de bureauscene van Rotterdam nog niet zo goed kent, presenteren we de tien short stories waarin Rotterdamse bureauleiders van vandaag onder meer de Rauw-Rotterdamse creativiteit, de Rotterdamse pitchcultuur en het succes van Agency at Night de revue laten passeren. En not to be missed: hun hotspots voor een avond stappen in Rotterdam.
Lees Het Geheim van de Stad aan de Maas vanaf pagina 46

Tot slot tippen we naast  het overzichtsverhaal "Dragers van de Rotterdamse economie" met pareltjes als Dura Vermeer, Museum Boymans van Beuningen, Eneco en vele anderen, zeker ook de niet te missen combinatie van ARA en het Goudwisselkantoor.
Check dit infomatieve verhalen vol wanna-knows vanaf pagina 38 en pagina 60

Coolest Dutch Brand van de maand september

Èn: ook in Fonk 398 hebben we er weer één! Het Coolest Dutch Brand van de maand september is Klepper & Klepper.
Lees dit eerlijke verhaal over drop vanaf pagina 20

Fonk magazine 398 lezen? Bestel 'm nu in onze webshop

Wil je Fonk magazine 398 en de Rotterdam Special van 2024 lezen, maar heb je geen abonnement? Bestel 'm dan nu los in onze webshop! Als je voor print gaat, wees er dan snel bij want we zijn in print zò uitverkocht!

 


Bureaus

Marketing

Economisch