Fonk Magazine 399 nu live met Who to Watch 2024!

Fonk Magazine 399 nu live met Who to Watch 2024!

25-09-2024 (10:30) - Media

Sommige tradities zijn, zelfs voor de redactie van Fonk heilig. En dus trappen we ook dit najaar het seizoen af met Who to Watch. Welke bureaus vielen dit jaar òp vanwege hun vernieuwende dienstverlening, hun inspirerende businessmodel, hun lef & visie, of een combinatie van dit alles? En: zijn ze here to stay voor zover we dat kunnen beoordelen in deze volatiele economie? Lees het vandaag in Fonk magazine 399!

In Fonk magazine 399 presenteren we 22 bureaus die wat ons betreft aan de criteria voor "today's agencies" voldoen. Wat opvalt is de grote diversiteit, het brede palet aan talent en vooral de can do-mentaliteit. We stagen daarom alle 22 bureaus met mini- interviews of met korte presentaties. Wat de redactie van Fonk betreft zou ieder zichzelf respecterende marketeer kennis moeten nemen van het sterke bureau-aanbod dat zich vandaag in Fonk magazine presenteert!

De redactie van Fonk magazine geeft deze bureaus de komende tijd ruim baan èn we dragen de agencies die maximaal 3 jaar oud zijn aan bij SAN New Kids on the Block 2024 voor een plek op de Consideartion List. Wordt vervolgd!

Fonk #399 nu ook beschikbaar in de losse verkoop

Fonk magzine 399 lezen maar geen abonnement? Koop deze editie in onze webshop als los exemplaar. Als print je voorkeur heeft, wees er dan snel bij, want in print zijn we in een blink of an eye uitverkocht! Overweeg je een abonnement? Kijk dan hier!


Bureaus

Marketing

Economisch