Gooische Vrouwen maakt vanaf 27 oktober comeback

Gooische Vrouwen maakt vanaf 27 oktober comeback

16-08-2024 (11:33) - Media

Eind 2023 werd bekend dat Talpa vijftien jaar na het stopzetten van de serie werkte aan een nieuw seizoen. Een groot deel van de originele cast keert terug voor de nieuwe reeks die vcanaf 27 oktober is te zien bij Videoland en later dit najaar bij SBS6

Linda de Mol (Cheryl in de serie) zei eerder al dat ze zich verheugt op het nieuwe seizoen: "Het oude gevoel komt weer helemaal terug." Ook Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk) en Lies Visschedijk (Roelien) zijn weer van de partij. Net als Beppie Melissen (Tante Cor), Derek de Lint (Dokter Rossi) en Alex Klaasen (Yari).

Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit Het Gooi. De serie was van 2005 tot en met 2009 op televisie te zien. In het slotjaar kreeg Gooische Vrouwen de Gouden Televizier-Ring. Daarna volgden twee films in 2011 en 2014, die allebei meer dan twee miljoen bezoekers trokken.

Vanaf 27 oktober is het zesde seizoen van Gooische Vrouwen te streamen bij Videoland. Per 10 november is de serie ook elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. 


NU.nl LINDA.

Bureaus

Marketing

Economisch