Honeypot brengt technische documentaire uit - Ruby on Rails: it DID scale

Honeypot brengt technische documentaire uit - Ruby on Rails: it DID scale

14-11-2023 (15:16) - Media

Europa's grootste tech-gerichte vacatureplatform, brengt een nieuwe documentaire uit over de oorsprong van Ruby on Rails.

De documentaire zal officieel in première gaan op Honeypot.io’s mediaplatform .cult - ook wel bekend als Netflix onder ontwikkelaars - en op hun YouTube-kanaal om 18:30 uur op 9 november 2023. Met de Ruby on Rails-documentaire laat Honeypot-filmmaker Carolina Cabral zien hoe het web framework ontstond, dat later als basis zou dienen voor Shopify en GitHub. Cabral belicht de technische achtergrond, maar richt zich ook op de combinatie van marketing ("het provoceren van Java-ontwikkelaars"), drama en zakelijke ontwikkeling die Ruby on Rails poulair hebben gemaakt, evenals de gemeenschap, vriendschap en voldoening die tot op de dag van vandaag het kernteam raakt. 

De documentaire

"Ruby on Rails: it DID scale" neemt ons meer dan 20 jaar terug in de tijd. Een vraag van Jason Fried en het antwoord van David Heinemeier Hansson op een online blog leidden tot een zakelijk partnerschap. Gefrustreerd door het organiseren en beheren van projecten via e-mail besluiten ze om de projectmanagement software Basecamp te creëren.

De volledige film is te zien vanaf 9 november 2023 om 18:30 uur op het YouTube-kanaal van Honeypot


Bureaus

Marketing

Economisch