Ierse Switcher overgenomen door Mediahuis

Ierse Switcher overgenomen door Mediahuis

02-11-2022 (16:27) - Media

Europese mediagroep Mediahuis investeert in de online vergelijkingsmarkt met de overname van Switcher.ie, een Ierse prijsvergelijkingssite voor energie, telecom, leningen en hypotheken.

Carl Gaywood, director bij Switcher vertelt: “Ik ben erg trots op wat we de afgelopen tien jaar bij Switcher.iehebben bereikt. We hebben niet alleen duizenden Ierse consumenten geholpen geïnformeerde beslissingen te nemen over hun financiën, maar we hebben ook een sterk merk en een trouwe aanhang ontwikkeld. Mediahuis deelt dezelfde visie, cultuur en waarden die Switcher tot een succes hebben gemaakt. Samen delen we de missie om consumenten te informeren en sterker te maken. We kijken ernaar uit om het vervolg van ons traject samen met Mediahuis af te leggen.”

Media-expertise

De Europese mediagroep Mediahuis is in Ierland de uitgever van de Irish Independent, de Sunday Independent, Independent.ie, de Sunday World, de Belfast Telegraph en elf regionale titels. Xavier van Leeuwe, CEO Mediahuis Marketplaces: “Deze overname ondersteunt onze vastberadenheid om duurzaam te groeien in de online vergelijkingsmarkt. Zowel het merk als het platform van Switcher zijn eersteklas. We hebben er dan ook alle ook vertrouwen in dat de combinatie van Carl's sterke team en onze media-expertise, de weg vrijmaakt voor Switcher om de absolute nummer één in de Ierse vergelijkingsmarkt te worden.” 


Bureaus

Marketing

Economisch