Inzenden Mercurs 2024 geopend

Inzenden Mercurs 2024 geopend

16-07-2024 (08:00) - Media

Dinsdagavond 19 november 2024 staat Theater Amsterdam volledig in het teken van de feestelijke viering van 25ste uitreiking van dé prijzen voor de Nederlandse magazine mediabranche: DE MERCURS.

Natuurlijk zal er worden teruggeblikt op de succesvolle afgelopen 24 edities, maar bovenal staat het allerbeste werk uit de afgelopen anderhalf jaar volop in de spotlights. Centraal hierbij staat een nieuwe verdieping bij de Mercurs: kennis & inspiratie opdoen. Daarom wordt er bij de uitreiking uitgebreid stil gestaan bij álle genomineerde cases.

Nieuw bij Mercurs 2024

Net als bij de start in 1998, worden er dit jaar zeven Mercurs uitgereikt, nu verdeeld over vijf categorieën en - net als toen – twee jury’s.

Nieuw dit jaar is de toekenning van drie Mercurs (goud, zilver en brons) in de categorie Magazine Mediamerk van het Jaar, voor de meest inspirerende en succesvolle magazine mediamerken. Daarnaast is er een gloednieuwe categorie: Redactieteam van het Jaar, waarvoor excellente teams die impact maken zich kunnen inschrijven. Sterke originele, innovatieve en commerciële samenwerkingen worden bekroond met de Partnership van het Jaar. Het vak staat bol van de innovaties, die worden gejureerd voor de categorie Innovatie van het Jaar. En terug van weggeweest: samen met het Lucas-Ooms Fonds wordt dit jaar weer de Mercur BeLOFte van het Jaar uitgereikt, aan een aanstormend talent, freelance of in vaste dienst bij een uitgeverij.

Inzenden

Het inzenden voor de Mercurs 2024 is vanaf 16 juli geopend en sluit donderdag 5 september a.s. Donderdag 3 oktober 2024 worden de nominaties bekendgemaakt.
Op mercurs.nl staat de inzendmodule en alle informatie over de criteria en de voorwaarden voor inzenden.
 


Bureaus

Marketing

Economisch