MamaMagazine.nl nieuwe aanwinst van Pilot Publishing

MamaMagazine.nl nieuwe aanwinst van Pilot Publishing

28-03-2024 (15:05) - Media

MamaMagazine.nl, het platform voor de drukke maar happy moeders, is vanaf nu onderdeel van het portfolio van PilotPublishing. De website heeft maandelijks meer dan 1 miljoen unieke bezoekers en vaak meer dan 252.000 paginaweergaven per dag.

Mama Magazine is een online platform waar je terecht kunt voor advies, informatie, en verhalen van andere moeders, en helpt je beseffen dat je er niet alleen voor staat. Je ontdekt op de website unieke kindernamen en krijgt antwoord op uiteenlopende vragen, van voeding tijdens je zwangerschap tot aan omgaan met schoolkwesties. Het tijdschrijft bespreekt elk onderdeel van de zwangerschap, waardoor je elke dag iets nieuws leert over het moederschap.

Uitgever Ewart van der Horst vertelt: “Een platform voor jonge moeders een grote en interessante doelgroep, ontbrak nog in ons portfolio. Met AMAYZINE.com, Franska.nl, Italiamo.nl, Favorflav.com en ModMod.nl voorzien we dagelijks heel veel mensen in hun informatiebehoefte. Mamamagazine.nl is interessant voor de lezer en voor onze adverteerders.”

Founder en hoofdredacteur Tessa Heinhuis zegt: “Mama Magazine heeft alle potentie en ik geloof al jaren in dit merk. Met onze artikelen raken we exact de doelgroep. Mijn platform wil ik onderbrengen bij een betrouwbare en loyale uitgever, dat voelt nergens beter dan bij PilotPublishing. Samen kunnen we het nog groter en beter maken."

Met alle online platforms bereikt PilotPublishing inmiddels meer dan 6 miljoen bezoekers per maand.


Bureaus

Marketing

Economisch