Mattie en Marieke gaan door bij Qmusic

25-08-2023 (11:43) - Media

Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn terug van vakantie en vanaf maandag weer op de radio te horen in de ochtendshow van Qmusic. De ochtendshow viert haar eerste lustrum en is ook de komende jaren te horen. Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben namelijk een nieuw, meerjarig contract getekend.

De ochtendshow gaat maandag haar zesde seizoen in en trapt af met 'de Dropping'. Mattie en Marieke worden om 06:00 uur afzonderlijk van elkaar ergens in Nederland gedropt. Ze weten allebei niet waar ze zijn, maar moeten wel zo snel mogelijk terug zien te komen in de studio, zonder navigatie of geld, maar mét de hulp van luisteraars. De vraag is wie als eerste bij Qmusic aankomt.

Vijf jaar

In september 2018 begonnen Mattie en Marieke met de ochtendshow op Qmusic. Het programma heeft zich in de jaren daarop ontwikkeld tot de best beluisterde ochtendshow van Nederland. Ze vermaken de luisteraars dagelijks met herkenbare situaties uit hun levens en spraakmakende content. Ook zijn nieuwslezer Anne-Marie Rozing, Joe 'Stagiair van de Show' en Tom 'van de Intercom' elke ochtend te horen. Daarnaast zijn er terugkerende programma-onderdelen zoals 'Ja of Nee', 'the Big Five', 'Het Verjaardagsrad' en 'Vier op een Rij'. Bovendien organiseerden Mattie en Marieke tijdens 'Wedding in a Week' een bruiloft in één week voor twee gelukkige luisteraars.  


Bureaus

Marketing

Economisch