Nieuw seizoen 'The Playboy Murders' onthult pikante verhalen

28-03-2024 (11:17) - Media

Na het eerste seizoen van The Playboy Murders zijn lang niet alle schokkende verhalen verteld over de vrouwen die zich letterlijk blootgaven voor het Playboy magazine. In een nieuwe serie worden zeven nieuwe mysteries onthuld over playmates wier leven een dramatische wending kreeg nadat ze voorop het blad hadden gestaan.

De nieuwe serie begint met het schokkende verhaal van Dorothy Stratten, een veelbelovende Playmate die in 1980 op 20-jarige leeftijd dood werd aangetroffen in haar appartement in Los Angeles. Haar leven en onverwachtse dood worden verteld door een goede vriend en voormalige bewoners van de Playboy Mansion. 

Haar onverwachtse succes leek Dorothy grote filmrollen en een status zoals Marilyn Monroe op te leveren. Maar, het succes leidde tot jaloezie bij haar vriendje Paul Snider, wat uiteindelijk leidde tot een tragische confrontatie. 

Voormalig gastvrouw van de Playboy Mansion Stella Tetenbaum, noemt het de ‘Playboy curse’: “Op het moment dat je geassocieerd wordt met die wereld, lopen de zaken vreselijk verkeerd af.”

Andere voormalige playmates die besproken worden in The Playboy Murders zijn: Sandy Bentley, Laurie Bambenek, Victoria VetriPaula SladewksiMelonie Haller en Jill Ann Spaulding

The Playboy Murders is vanaf vrijdag 10 mei om 21:00 uur te zien bij ID en op discovery+.


Bureaus

Marketing

Economisch