Nieuwe hoofdredacteur voor Expovisie en Conference Matters

26-01-2023 (10:29) - Media

In de hoofdredactie van de vaktitels Expovisie en Conference Matters vindt een wisseling van de wacht plaats. Hoofdredacteur Jeroen Mirck gooit het roer om: hij verruilt zijn hoofdredacteurschap voor een baan als politiek-bestuurlijk communicatieadviseur. Mirck wordt opgevolgd door Edwin Nunnink.

Nunnink is een vertrouwd gezicht, want hij was de afgelopen twee decennia hoofdredacteur bij de vorige eigenaar van beide titels Het Portaal Uitgevers. Na een overname werden Expovisie en Conference Matters op 1 mei 2022 eigendom van de nieuw opgerichte uitgeverij Zynchrone Media. Mirck startte daar als hoofdredacteur, maar kiest ervoor om het bedrijf te verlaten.

Succesvolle herstart

“Ik ben dol op de wereld van beurzen, congressen en evenementen, maar heb ook altijd een bovengemiddelde interesse gehad voor politieke communicatie”, zegt Mirck. “Bovendien was ik op zoek naar een betere werk-privébalans. Per 1 februari word ik communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk, waar ik me beroepsmatig ga communiceren over grootstedelijke thema’s in de regio waar ik zelf woon.”


 


Bureaus

Marketing

Economisch