Oud-hoofdredacteur Vogue Yeliz Çiçek Start healthplatform AY Welbeing

Oud-hoofdredacteur Vogue Yeliz Çiçek Start healthplatform AY Welbeing

18-07-2024 (16:15) - Media

In een wereld waar welzijn en vitaliteit steeds belangrijker worden, presenteren regisseur en acteur Alkan Çöklü en modejournalist en ondernemer Yeliz Çiçek AY Wellbeing.

Dit platform heeft als missie om niet alleen de harmonie tussen lichaam en geest van mensen te bevorderen, maar hen ook te inspireren op hun reis naar zelfontwikkeling. AY Wellbeing biedt de handvatten en motivatie om het beste uit jezelf te halen door middel van workshops, breathwork, coaching en retreats.

Passie voor persoonlijke groei en welzijn

Alkan en Yeliz zijn al een aantal jaren beiden gepassioneerd over persoonlijke groei en welzijn en volgden zelf velen therapieën, bezochten retreats en Alkan een opleiding to holistisch coach en nu ook breathworkcoach. Alkan en Yeliz werken jarenlang beiden in high pressure omgevingen - Alkan in de film- en televisiewereld en Yeliz in de media- en modewereld. Door hun werk in deze veeleisende sectoren zagen zij hoe belangrijk het is om voor je mentale gezondheid te zorgen en een sterk lichaam te hebben. Alkan: "Het onderhouden van een gezonde balans tussen werk en privéleven is cruciaal om stress te beheersen en optimaal te presteren. Onze persoonlijke ervaringen hebben ons laten inzien hoe waardevol het is om hulpmiddelen en steun beschikbaar te hebben. Dit willen we nu delen met anderen." Gedreven door hun eigen ervaringen en de wens om anderen te helpen, creëerden zij AY Wellbeing.

Retreats

AY Wellbeing organiseert retreats op inspirerende locaties, waar deelnemers zich volledig kunnen focussen op herstel, groei en connectie. Het was dan ook logisch om het platform te lanceren met een speciale retreat, omringd door vrienden en familie, waar ook de lancering gevierd werd. Deze lancering werd georganiseerd in samenwerking met MARTINI. Voorafgaand aan de avond werden de gasten uitgenodigd om een non-alcoholische cocktail te drinken bij de MARTINI-bar, gelegen tussen de boomgaard, waarna ze aan tafel schoven voor een Italiaans diner, waarbij toepasselijk de non-alcoholische cocktails Vibrante en Florale werden geserveerd.

Het eerste retreat vond plaats in Tiengemeten, een prachtig natuureiland onder Rotterdam, bij Tiny Parks Cast Away. Bekende persoonlijkheden en influentials zoals Viktoria Koblenko, Walid Benmbarek, Mandy Woelkens en Marwa Omari namen deel aan het programma. Yeliz: "Ook deze mensen werken in high-pressure banen, net als de mensen die we willen bereiken, die weinig tijd hebben om even stil te staan en volledig te focussen op zichzelf en hun innerlijke kracht." Het thema was ‘Refresh Your Energy’. Met onder andere breathworklessen, een yogales en meditatie werd er naar binnengekeerd om te voelen wat het lichaam nodig heeft en met massages, een high intensity-les en een ijsbad werd het lichaam energie gegeven.

AY Wellbeing zal naast retreats ook breathworklessen, coaching en online cursussen aanbieden, allen gericht op zelfontwikkeling, mentale groei en gezondheid.


 


Bureaus

Marketing

Economisch