Radio Veronica stuurt luisteraars de wereld over

Radio Veronica stuurt luisteraars de wereld over

09-02-2024 (16:58) - Media

Radio Veronica stuurt deze maand luisteraars naar wereldconcerten van de grootste artiesten op aarde. Tijdens de Concertmaand maken mensen kans op vlieg- en concerttickets voor U2, Bruce Springsteen en Red Hot Chili Peppers in drie verschillende wereldsteden.

Van maandag 12 februari tot en met vrijdag 1 maart staat er elke week een vliegtuig klaar voor vertrek naar één van de concerten van Radio Veronica’s Concertmaand. Luisteraars maken achtereenvolgens kans op tickets voor U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas, Bruce Springsteen in San Francisco en Red Hot Chili Peppers in Toronto.

Vluchtnummers ontdekken

Om zich te kwalificeren voor de prijs moeten luisteraars het vluchtnummer ontdekken dat verstopt zit in de hits van U2. Aan het eind van de week wordt uit alle gekwalificeerden de winnaar geselecteerd die vervolgens samen met een vriend of vriendin naar U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas gaat. In de twee weken daarna herhaalt dit principe zich met dan als hoofdprijzen tickets naar Bruce Springsteen in San Francisco en een trip naar Red Hot Chili Peppers in de Canadese stad Toronto.

Actieperiode

De Radio Veronica Concertmaand loopt van maandag 12 februari t/m vrijdag 1 maart en vluchtnummers verzamelen kan iedere werkdag tussen 07:00 en 18:00 uur. 


Bureaus

Marketing

Economisch