Samsung TV Plus breidt FAST-kanalen uit

13-09-2023 (13:49) - Media

Gratis streamingsdienst Samsung TV Plus breidt gedurende de zomer in samenwerking met zenderinrichter en -beheerder Your Channels en familie-entertainment specialist Studio 100 haar FAST-zenderpakket uit met drie nieuwe kanalen.

Deze FAST kanalen met premium beleving bieden met content van Studio 100 TV en njam! meer variëteit en lokale content in het programma-aanbod, en voorzien hiermee in de kijkbehoefte van Nederlandse huishoudens. Specialist Your Channels heeft de partijen bij elkaar gebracht en de zenders volledig ingericht.

De samenwerking

Samsung TV Plus biedt via haar FAST-dienst gratis meer dan 100 kanalen met internationale en nationale content rondom nieuws, entertainment, films, documentaires, sport en muziek. De kanalen zijn voorzien van een programmering en advertenties. Your Channels zorgt ervoor dat de getoonde reclames volledig gescreend zijn, zodat alle doelgroepen kunnen genieten van een fijne, hoogwaardige en veilige digitale kijkervaring.

Your Channels is onderdeel van Media Choice Group. Onder de groep vallen daarnaast Media Choice, gespecialiseerd in Media Services, waaronder het (lokaal) vertalen, verwerken en verspreiden van content in diverse verpakkingsvormen (lineair, On Demand of Over-the-top), en Film Partners (dé ‘TV-reality’ specialist) dat productie-oplossingen faciliteert (voor o.a. Big Brother). 


Bureaus

Marketing

Economisch