Screenforce lanceert TIP Dashboard

Screenforce lanceert TIP Dashboard

11-12-2023 (14:21) - Media

Vanaf vandaag hebben adverteerders en mediabureaus altijd en overal inzicht in hun TV campagnes met het TIP-dashboard. Directe inkopers, mediabureaus en hun klanten kunnen toegang krijgen tot het TIP-dashboard, dat zowel in een website variant als in een app voor IOS en Android beschikbaar is.

Gebruikers krijgen in één oogopslag onder andere het aangevraagde en geboekte budget, de ingekochte en gerealiseerde GRP’s verdeeld over Ster, Ad Alliance en Talpa Network. Ook kunnen zij de lopende commercial(s) bekijken en downloaden.

Het TIP-dashboard is bedoeld om TV-data makkelijk toegankelijk te maken. Met de TIP-app hebben inkopers en adverteerders altijd alle relevante informatie bij wijze van spreken in hun broekzak zitten. Het nieuwe dashboard is beschikbaar voor bestaande TIP-gebruikers en voor (media)bureaus die via andere platforms inkopen. Maar ook adverteerders, die de inkoop aan hun bureau overlaten, kunnen met het dashboard zelf op elk moment inzage hebben in de lopende commercial en het meest actuele uitzendschema.

TIP App

Het TIP-dashboard is ook beschikbaar in een app-versie. Naast alle campagnedata en TV-commercials bevat de app een kalender waar de belangrijkste data, zoals de start van de inkoop periode en het versturen van orderbevestigingen en facturen staan. Ook relevante events in de TV-branche vind je hier terug. Bij instellingen kun je aangeven welke notificaties je wilt ontvangen en zo hoef je niets te missen. De TIP app is te downloaden via de Google Play Store of de App Store.
 


Bureaus

Marketing

Economisch