Ziggo Sport pakt uit voor finale Africa Cup

Ziggo Sport pakt uit voor finale Africa Cup

09-02-2024 (14:30) - Media

Aanstaande zondag staat Ziggo Sport in het teken van de finale van de Afrika Cup. De sportzender sluit de Afrikaanse competitie namelijk af met het Afrika Cup Café.

Tijdens de speciale aflevering blikt presentator Wytse van der Goot een uur lang vooruit op het beslissende duel tussen Ivoorkust en Nigeria. Dit doet hij niet alleen, want ook Ruud Gullit, Youri Mulder, en Yes-R schuiven aan. Daarnaast verzorgt reporter Armin Shah bijdrages vanuit het stadion in Abidjan. 

Een kijkje achter de schermen

Naast Armin Shah, was ook Kick ’t Met co-host Jefferson Osei tijdens de Afrika Cup in Ivoorkust aanwezig. Het duo heeft daar twee afleveringen van Kick ’t Met On Tour gemaakt, die een kijkje achter de schermen geven bij verschillende wedstrijden. De afleveringen zijn te vinden op het YouTubekanaal van Ziggo Sport.

Ook in 2025

De volgende editie van de Afrika Cup staat in juni en juli 2025 op het programma en vindt plaats in Marokko, dat voor de tweede keer gastland is van het Afrikaanse toernooi. Ook deze editie is exclusief te zien bij Ziggo Sport.

Het Afrika Cup Café is aanstaande zondag vanaf 20.00 uur te zien bij Ziggo Sport.


Bureaus

Marketing

Economisch