Alice Kunisue sluit zich aan bij HALAL

Alice Kunisue sluit zich aan bij HALAL

02-12-2022 (16:17) - Mensen

Productiehuis HALAL heeft een nieuwe regisseur aan hun roster toegevoegd: het veelzijdige foto- en regisseertalent Alice Kunisue.

De Frans-Japanse creatief studeerde Art Direction in Parijs, waarna ze aan de slag ging als grafisch designer. Haar werk voor Hermès, Louboutin, Miko Miko, Nike, Aigle en Google wordt gekenmerkt door haar authentieke, humoristische en speelse visuele stijl die film, fotografie, schilderkunst en animatie weet te combineren.

Alice, geboren en getogen in Tokio, heeft eerst in Montreal haar Bachelor voor Politieke Wetenschap gehaald, voordat haar creatieve kant de overhand nam en ze naar Parijs vertrok. Hier kickstartte ze haar creatieve carrière met een studie in Art Direction, waar ze transformeerde in de veelzijdig vloeiende alleskunner die ze nu is. Het gemak waarmee ze wisselt tussen verschillende mediums als ze persoonlijk en commercieel werk creëert is tekenend voor haar bi-culturele achtergrond. Kunisue werkt nu vier jaar als regisseur, met als beginpunt een op de iPhone geschoten muziekvideo die viraal ging: Vladimir Cauchemar’s ‘Aulos’ - en de rest is geschiedenis.

Levi Rijper, Executive Producer, HALAL: “Wat we bij HALAL zo goed vinden aan Alice, los van haar uiteraard geweldige persoonlijkheid, cultureel diverse achtergrond en visie op de wereld, is haar veelzijdige kunnen als het om craft draait. Haar vermogen een gigantische verscheidenheid aan media en formats toe te passen is fantastisch - net als de resultaten.”