Andres van der Kuil nieuwe Managing Director Opel Nederland

06-12-2023 (18:27) - Mensen

Per 1 december volgt Andres van der Kuil (48) Thomas Schut op als Managing Director bij Opel Nederland. Van der Kuil is nu nog Parts & Services Director bij Stellantis Nederland.

Op deze positie is hij sinds april 2021 onder meer verantwoordelijk voor het integreren en optimaliseren van de aftersalesafdelingen van het voormalige FCA en PSA. Voor zijn werkzaamheden bij Stellantis Nederland heeft Van der Kuil verschillende leidinggevende functies bekleed bij Opel Nederland, waar hij sinds 2006 in dienst is.

Andres van der Kuil: "In mijn nieuwe rol als Managing Director bij Opel Nederland kijk ik uit naar de volgende fase in de ontwikkeling van ons merk. Onze toekomststrategie, het gedreven team van Opel Nederland en ons retailernetwerk vormen de perfecte mix om Opel weer te laten groeien in Nederland. De onlangs gelanceerde Astra Electric dient als een inspirerend voorbeeld van hoe ons merk het komende decennium de norm zal bepalen op gebieden als design en geavanceerde - elektrische – technologie."