Annabelle Vultee benoemt tot CEO GoodHabitz

Annabelle Vultee benoemt tot CEO GoodHabitz

21-05-2024 (12:05) - Mensen

GoodHabitz, aanbieder van online soft skills-trainingen, heeft Annabelle Vultee benoemd tot CEO.

Zij neemt het stokje over van oprichter en huidige CEO Maarten Franken. Franken, oprichter en voormalig CEO, blijft betrokken bij het van oorsprong Nederlandse bedrijf als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Omzet verdubbelen

Maarten Franken richtte GoodHabitz in 2011 samen met Patrick Stijfs op. Het biedt wereldwijd soft skills-trainingen in 22 verschillende talen aan 6,2 miljoen mensen. Het bedrijf wil haar omzet de komende drie jaar verdubbelen tot € 100 miljoen. Deze groei wil het bedrijf realiseren door internationale uitbreiding en een grotere nadruk op het MKB-segment.

Maarten Franken, oprichter en voorzitter van de RvC van GoodHabitz: "GoodHabitz staat er goed voor en is klaar voor de volgende stap. We streven naar een wereldwijde groei met een consistente winstgevendheid en een solide financiële positie. Er is daarom geen beter moment om de dagelijkse leiding over te dragen aan Annabelle. Dankzij haar jarenlange ervaring in EdTech, gecombineerd met haar gedrevenheid en uitgebreide internationale netwerk, is zij de perfecte CEO om het bedrijf wereldwijd te laten groeien. In mijn nieuwe rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen kan ik me concentreren op de lange termijn strategie van het bedrijf en ben ik natuurlijk beschikbaar als klankbord voor Annabelle en de rest van het team."

Annabelle Vultee, CEO van GoodHabitz: "Maarten's leiderschap is cruciaal geweest voor het succes van GoodHabitz. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op dat fundament om zo van GoodHabitz een wereldspeler te maken. We zullen de grenzen van online leren blijven verleggen door gebruik te maken van technologie en innovatie. Ons doel is dat organisaties en hun medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Ik ben vastbesloten om deze passie en expertise te stimuleren, inclusiviteit te bevorderen en ervoor te zorgen dat GoodHabitz in de voorhoede van de EdTech-industrie blijft." 

Beeld: Maarten Franken en Annabelle Vultee