Arno Witvliet nieuwe CEO Odin Groep

26-09-2023 (10:00) - Mensen

Na 33 jaar stopt oprichter Hans Lesscher in zijn functie als CEO van IT-dienstverlener Odin Groep. Arno Witvliet, tot voor kort Chief Revenue Officer bij Leaseweb en algemeen directeur van Leaseweb Nederland, heeft de dagelijkse leiding van hem overgenomen.

Arno Witvliet: “Dit is een van de grootste Managed Service Providers van Nederland. Die sterke marktpositie is een uitstekende basis om verder te groeien, niet alleen nationaal maar ook internationaal. Ik heb heel veel zin om vanuit mijn eigen ervaring en expertise, samen met het hele team van Odin Groep, aan de slag te gaan met de groeiambities van de organisatie.”

IT inzetten 

Witvliet heeft veel ervaring in sales-, commercieel management- en directiefuncties. In zijn loopbaan hebben IT en cloud steeds een belangrijke rol gespeeld. “Wat mij vooral fascineert is hoe innovaties en IT, organisaties beter kunnen laten presteren. Odin Groep ondersteunt al jaren veel klanten met hun IT-oplossingen en ik voel me bevoorrecht om Hans op te volgen als CEO van het bedrijf.”

Aan de zijlijn

Hans Lesscher: "Ik vind dat het na al die jaren tijd is voor nieuw leiderschap. De organisatie gaat een nieuwe fase in, met stevige groeiaspiraties. Aan de zijlijn zal ik zeker betrokken blijven bij Odin Groep. Wanneer nodig en gewenst stel ik graag mijn kennis en ervaring beschikbaar.”