Bibi Bemelmans managing partner Fama Volat Maastricht

Bibi Bemelmans managing partner Fama Volat Maastricht

07-02-2023 (16:08) - Mensen

Fama Volat heeft Bibi Bemelmans aangesteld als managing partner van hun vestiging in Maastricht. Bemelmans heeft een achtergrond in corporate communicatie en PR. Fama Volat haalt hiermee nieuwe communicatie expertise in huis. Samen met Olivier Paquay gaat ze de Maastrichtse vestiging verder uitbouwen.

Bemelmans heeft 15 jaar ervaring in het communicatievak. Ze heeft gewerkt bij internationale communicatiebureaus zoals Omnicom PR Group, Edelman en LEWIS PR, bij een start-up en voor de overheid. Bemelmans heeft de laatste jaren vooral gewerkt voor B2B klanten in de health en tech sector waarbij ze hen adviseerde op het gebied van reputatiemanagement, corporate communicatie en stakeholder management. Bibi Bemelmans: “Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en expertise bij Fama Volat toe te passen en verder uit te breiden. En om samen met Olivier de Maastrichtse vestiging uit te bouwen tot het beste strategische communicatiebureau van Zuid-Limburg.”

Uitbreiding communicatie expertise

Oprichter van Fama Volat, Thomas Creemers: “We vinden het gaaf dat Bibi nu bij de ‘Famaly’ hoort. Bibi is een ervaren communicatiespecialist en met haar brede PR-kennis kunnen we als Fama onze klanten een nog uitgebreider pakket van services aanbieden.”