Bob Mulder nieuwe Sales Director FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands

Bob Mulder nieuwe Sales Director FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands

29-08-2022 (14:36) - Mensen

Met ingang van 1 oktober 2022 is Bob Mulder de nieuwe Sales Director van FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands. Hij volgt  Dieuwer van Staveren op.
 
Bob Mulder is in november 2017 gestart bij FrieslandCampina in de rol van Customer Development Director en vervult momenteel de functie van Director Channel & Category Development.
 
In de jaren daarvoor heeft Bob diverse functies vervuld in Sales, Category management en (Trade) Marketing binnen Unilever, Euroma en Hero Nederland.In de functie van Sales Director zal Bob rapporteren aan Dustin Woodward - Managing Director Consumer Dairy Netherlands & Export Europe.
 
Bob Mulder: “Ik kijk er naar uit om, samen met het team en onze klanten, verdere stappen te zetten in de verduurzaming van de Nederlandse zuivel. Dit zullen wij doen met een sterk en divers portfolio in alle relevante kanalen, om zo de huidige uitdagende marktomstandigheden te overwinnen.”
 
Dieuwer van Staveren zal haar carrière binnen FrieslandCampina vervolgen in Duitsland, waar zij als Managing FrieslandCampina Germany wordt benoemd. Zij zal in deze functie rapporten aan Jan Kruise (Senior Vice President F&B CD Europe). In haar rol als Sales Director heeft ze een grote bijdrage geleverd aan de commerciële groei, met een sterke focus op het verwaarden van duurzaamheid. Verder heeft Dieuwer zich actief beziggehouden met het groeien en ontwikkelen van het personeel, het hoog op de agenda zetten van Inclusiviteit & Diversiteit - en het leveren van een all time record Revenue Growth Management ambitie in uitdagende omstandigheden.