Camiel Baltussen wordt Commercial Director bij iO in Nederland

Camiel Baltussen wordt Commercial Director bij iO in Nederland

20-04-2023 (14:42) - Mensen

Blended agency iO heeft Camiel Baltussen per direct aangesteld als Commercial Director voor alle campussen in Nederland. Voor Baltussen is de nieuwe rol een vervolg op zijn tijd binnen iO als Commercial Director op Campus Eindhoven.

Na een aantal jaar ervaring in commerciële functies bij verschillende organisaties kwam Baltussen bij iO terecht als Head of Sales & Marketing op Campus Eindhoven. In 2021 werd hij Commercial Director en nu komt de volgende stap: hij neemt de commerciële leiding over de Nederlandse tak van iO.

Focus op betekenisvolle samenwerkingen

Als Commercial Director werkt Baltussen nauw samen met Country Director Maarten Voermans. Met een overvloed aan ervaring in de sector, een uitgebreid netwerk, en een sterk commercieel instinct is hij naar eigen zeggen enthousiast om aan deze nieuwe uitdaging binnen iO te beginnen.

“Onze ambitie is om de komende jaren stabiel door te bouwen aan onze leidende marktpositie in Nederland. Dat doen we door samen met onze klanten betekenisvolle samenwerkingen aan te gaan en sterke resultaten te halen,” zegt Baltussen.