Creative director Cye Wong-Loi-Sing nieuw lid raad van toezicht Kunsthal Rotterdam

Creative director Cye Wong-Loi-Sing nieuw lid raad van toezicht Kunsthal Rotterdam

03-10-2022 (18:16) - Mensen

Cye Wong-Loi-Sing (1982) is door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam benoemd voor de raad van toezicht bij  Kunsthal Rotterdam. Hij is sinds 2015 creative director bij Brand New Guys, een Rotterdams digital branding agency dat werkzaam is op het snijvlak van cultuur, technologie en storytelling.

Hiervoor werkte hij onder meer bij Scotch & Soda en Perfect Fools. Sinds 2020 is hij secretaris voor de raad van toezicht van Stichting Schemerlicht. De geboren en getogen Rotterdammer heeft een groot creatief netwerk en zet zich op veel vlakken actief in voor een levendige, inclusieve en diverse stad.

Cye Wong-Loi-Sing: “Ik vind het geweldig dat ik vanuit mijn rol als lid van de raad van toezicht kan bijdragen aan het bouwen van duurzame samenwerkingen met gemeenschappen in de hyperdiverse stad Rotterdam, iets waar de Kunsthal zich al jaren voor inzet.”

De raad van toezicht van Kunsthal Rotterdam bestaat verder uit Baharak Sabourian (voorzitter raad van toezicht Kunsthal Rotterdam en Directeur Organisaties KYC Operations Retail Nederland Rabobank), Bianca Tetteroo (voorzitter raad van bestuur Achmea), Steven Lubbers (CEO Hollandia Corporate), Dirk Jan Dokman (Healthtech ondernemer) en Marloes Krijnen (oprichter en voormalig directeur FOAM, Fotografiemuseum Amsterdam). Zij vervullen hun taak onbezoldigd.