DDMA stelt Elke Willemsen aan als programmamanager

08-06-2023 (10:47) - Mensen

Branchevereniging DDMA heeft Elke Willemsen, hiervoor werkzaam als senior accountmanager bij Clarity Global, per 1 juni aangesteld als programmamanager.

Elke's achtergrond ligt in het marketing- en communicatievak. Jarenlang schreef ze als freelance journalist en tekstschrijver voor tal van kranten, tijdschriften en bedrijven. De afgelopen jaren was ze onder meer werkzaam bij PR - en digital marketingbureaus Clarity Global en Voxx als B2B communicatieadviseur en contentstrateeg. Ze boog zich onder meer over topics als cybersecurity, fintech, pr-campagnes, influencermarketing en digitale transformatie en werkte aan B2B en B2G campagnes en strategische plannen voor organisaties binnen de tech, marketing, IT, overheid en de maakindustrie.

Als programmamanager helpt Elke DDMA en haar leden met het neerzetten en doorontwikkelen van een waardevol en relevant kennisprogramma. Met haar journalistieke mindset en inhoudelijke ervaring ondersteunt ze diverse DDMA-commissies en expertgroepen met kennisdeling en treedt op als verbinder die experts, leden en partijen samenbrengt.