Devoteam stelt Freek Roelofs aan als Country Director Microsoft

Devoteam stelt Freek Roelofs aan als Country Director Microsoft

22-08-2023 (14:22) - Mensen

Devoteam, het IT Consultancy bedrijf met 12.000 cloud native experts in de EMEA regio, bouwend op sterke partnerships met cloud platforms als Microsoft, Amazon Web Services en Google, benoemt Freek Roelofs als Country Director voor de Microsoft activiteiten in Nederland.

Met de aanstelling van Freek Roelofs haalt Devoteam een ervaren business leader binnen. Devoteam’s Microsoft-gerelateerde activiteiten, onder de noemer M Cloud, hebben de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, ondersteund door het strategische EMEA partnership en opgebouwde Gold Microsoft Partnership in Nederland. Het M Cloud-team in Nederland helpt haar klanten naar een cloud-native toekomst, gedreven door Microsoft Azure. Dit wordt gedaan door de inzet van multidisciplinaire teams met expertise in data, cloud engineering, software development, security en sustainability.

Buisinesswaarde vergroten

“Ik vind het fantastisch om met onze Microsoft experts te mogen werken aan de uitdagingen van onze klanten en hen te helpen om versnelling te creëren op het vlak van cloud transformatie. Onze Devoteam cloud-native experts zijn als geen ander in staat om de businesswaarde van klanten te vergroten en organisaties cloud-minded te krijgen. In Nederland gaan we met het huidige team de groei versterken door – in nauwe samenwerking met Microsoft Nederland – de Azure footprint een boost te geven. Ons internationaal netwerk zal daar positief aan bijdragen”, aldus Freek Roelofs, Country Director M Cloud bij Devoteam Nederland.

Martijn van Veen, Managing Director bij Devoteam Nederland: “Ik ben blij met de ervaring en growth-mindset die Freek toevoegt aan ons team. Met zijn hulp zullen we onze Microsoft-gerelateerde consultancy-activiteiten in Nederland en de EMEA-regio naar een hoger niveau tillen om de ‘go-to’ Microsoft partner in Nederland worden.”