Dubbele hattrick bij Gardeners

Dubbele hattrick bij Gardeners

22-05-2022 (19:35) - Mensen

 

Zes nieuwe mensen zijn deze maand bij Gardeners gestart op creatie, pr en productie. Liz van Houten, Maarten Spaans, Emiel Vandenbroeck, Boris Bugter, Karam Ben Messaoud en Elize Wind komen impact maken bij het bureau where good things grow.
 
Designer Emiel Vandenbroeck komt van TBWA en werkte tot voor kort bij DEPT op klanten als Bol.com, Univé, Chocomel en Consumentenbond. Senior creative Boris Bugter verlaat na 8 jaar Jalt. Hij werkte daar onder andere voor Greenpeace, KWF, ASN Bank en Plan International Nederland.
 
Op de pr-afdeling starten Liz van Houten en Maarten Spaans. Liz werkte de afgelopen twee jaar als merkstrateeg/brand strategist bij Verve en daarvoor bij HelloFresh. Maarten start als pr director en werkte voorheen als senior communicatie- en pr-adviseur bij Issuemakers.
 
Ook breidt Gardeners de productieafdeling uit met de komst van Elize Wind. Elize werkte de afgelopen 4 jaar als account- en productiemanager bij Energize. Daar werkte ze voor klanten als PLUS Supermarkt, BloomPost, Greetz, Nierstichting, Adobe en CMOtalk.
 
Het bureau heeft ook aanstormend talent Karam Ben Messaoud weten te strikken om na zijn stage meteen bij Gardeners aan de slag te gaan als designer.